Kampagneregler

Nye Spillere

Velkomstbonus

Hvad er bonuspenge? 

Bonuspenge er ekstra penge du kan spille for når du er løbet tør for rigtige penge. Altså vil de rigtige penge altid blive brugt først. 

Rigtige penge er penge du selv har indsat på din konto eller penge du har vundet. 

Du kan aldrig hæve bonuspengene, kun spille for dem. De penge du vinder vil altid være rigtige penge.

Du kan altid hæve alle dine rigtige penge, men vær opmærksom på hvor meget du hæver, så du ikke risikerer at miste din bonus. 

For at beholde din bonus når du hæver penge, skal du have et matchende beløb rigtige penge på din konto. 

Eksempel: Du har vundet 300 kr. rigtige penge og du har allerede 100 kr. bonus. Du kan hæve 200 kr. rigtige penge og lade 100 kr. rigtige penge blive, som så matcher bonuspengene på 100 kr. Derved mister du ikke nogle bonuspenge. Hvis du vælger at hæve 300 kr. vil du have 0 kr. rigtige penge - altså vil du ikke have penge, der matcher de 100 kr. bonuspenge, og din bonus vil derfor gå tabt. Derfor anbefaler vi altid at når du hæver, så sørger du for at beholde rigtige penge af samme værdi som de bonuspenge du har, såfremt du ønsker at beholde dine bonuspenge. 

Bonuspenge bidrager ikke til præmiepuljen i eventuelt spil, der giver mulighed for at bruge bonuspenge. Spillere, der bruger bonuspenge kan stadig kvalificere sig til at vinde præmier, der vises på tavlen, herunder jackpot, når de spiller med bonuspenge. Bemærk venligst, at hvis du er den eneste spiller, der spiller et spil og bruger bonuspenge, er der muligvis ikke nogen tilgængelig spilpræmie at vinde. Dog kan du stadig vinde jackpotten i henhold til hvert spils sædvanlige regler, selv når du spiller med bonuspenge.

 • Spillere tilbydes en 100% bonus oven på deres første indbetaling op til maksimalt 500 kr. Den laveste første indbetaling er 100 kr. For eksempel vil en spiller, der indsætter 100 kr., modtage 100 kr. i bonuspenge fra tombola. En spiller, der indbetaler det maksimale beløb på 500 kr., modtager 500 kr. bonuspenge fra tombola.
 • Spillere kan indskyde mere end 500 kr., men bonuspenge vil kun blive anvendt til de første 500 kr.
 • Dine egne indbetalte penge vil blive brugt først, og indtil det hele er brugt, vil bonuspenge blive sat i spil.
 • Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye spillere, der foretager et depositum.
 • Dette tilbud uddeles kun på spillerens første indbetaling.
 • Spilleren skal acceptere bonussen mens de foretager første indbetaling.
 • Bonusfonde kan aldrig trækkes tilbage.
 • Enhver ubrugt bonus vil fortabes ved lukning af en konto.
 • Denne kampagne er begrænset til én pr. tombolakonto.
 • tombola forbeholder sig ret til at nægte ethvert tilbud til enhver spiller af en eller anden grund, eller at tilbagekalde et tilbud til enhver tid. Der vil ikke blive indgået nogen korrespondance.
 • Standard bonus vilkår og betingelser gælder.

Konkurrence gevinster i spil

Kampagne eller konkurrence spil er åbne for alle registrerede spillere på tombola.dk, og er i tråd med vilkår og regler, som angivet på tombola.dk

tombola forbeholder sig retten til at ændre eller annullere en kampagne til enhver tid.

I tilfælde af, at vi som led i en kampagne eller –konkurrence udbetaler til en konto, der er registreret i dit navn, forbeholder vi os ret til at tilbagebetale sådanne uudnyttede beløb i tilfælde af at du ikke har adgang til eller bruger den konto i en periode på seks måneder. Hvis en fysisk pris er tilgængelig, forbeholder tombola sig ret til at tilbyde en alternativ pris, af tilsvarende værdi (herunder en økonomisk modydelse).  

Konkurrencepræmier i spil og garanterede gevinster

 

I tilfælde af at en garanteret kampagnepræmie deles, vil hver spiller vinde en forholdsmæssig andel af den garanterede præmie, i forbindelse med deres andel. Enhver spiller, der gennemfører deres spil i det krævede antal opråb, modtager hele jackpot beløbet. Jackpots deles aldrig.

I det usandsynlige tilfælde, at et kampagne-spil skulle fejle eller ikke køre som antaget, på grund af problemer på tombolas side, vil enhver bestræbelse gøres for at rette op på situationen.

tombola påtager sig intet ansvar for eventuelle tekniske vanskeligheder, som spilleren måtte have, som forhindrer dem i at deltage.

Bonus

Bonuspenge krediteres til din tombola konto, og kan ikke trækkes tilbage. For et hvert væddemål indsættes midler fra spillerens kontantsaldo. Hvis der ikke er kontanter til rådighed, trækkes indsatsen fra deres bonusbalance. Derfor spilles bonusbalancen kun, hvis der ikke er nogen kontantsaldo. Du kan bruge bonus penge til at spille vores spil. Hvis din konto er suspenderet, modtager du ikke bonuspenge.

Chat Quiz Præmier

Chat Moderatorer (CMs) kører quizzer i løbet af dagen. Vær den første person til at svare på et spørgsmål efter CM'ernes regler, og CM vil belønne dig med 10 kr. CM'erens beslutning er endelig. Du kan vinde op til 20 kr. pr. dag i chat-spil. Når du når dette niveau, vises en stjerne (*) ved siden af dit brugernavn i chatvinduet. Hver 24-timers periode begynder klokken 4, og markeringen forsvinder derefter.

OK
Aflyse