Kampagneregler

Nye Spillere

Julekalender

Vigtige vilkår:  

Kører dagligt: 01/12 – 24/12. Spillere skal have indbetalt og spillet med rigtige penge mindst én gang siden januar 2023 for at deltage. Bonus og rigtige penge præmier. Vilkår gælder.

 

Regler og vilkår:

 1. ”Julekalenderen”, herefter kaldet ”kampagnen”, vil være aktiv hver dag fra 00:00:01 d. 1. december 2023 indtil 23:59:59 d. 24. december 2023.
 2. Disse kampagneregler og vilkår gælder for ”Julekalenderen” kampagnen, men hver spiller må også overholde vores Generelle Regler og Vilkår.
 3. Spillere, som deltager i denne kampagne, vil antages som have godkendt og accepteret disse regler og vilkår og accepterer at være bundet af disse ved deltagelse i denne kampagne.
 4. Kampagnen er gratis at deltage i for alle 18+ spillere registeret på tombola.dk, som er fastboende i Danmark. Alle nye spillere vil blive underlagt identitets tjek før de kan deltage i kampagnen.
 5. For at deltage i Julekalenderen skal du have indbetalt penge på tombola.dk minimum en gang siden d. 01/01/2023.
  1. Ingen spil med bonus penge vil bidrage til at møde kriterierne.
  2. Du vil være i stand til at deltage i kampagnen fra den dag, hvor du opfyldte kriterierne, hvis du når som helst i december gennemfører indsatskravet. F.eks., hvis du opfylder indsatskriterierne den 15. december, vil du kunne begynde at spille den 15. december, og når du går ind i spillet for første gang, vil du låse op for dag nummer 15.
  3. Når du har opfyldt indsatskravet og tilmeldt kampagnen, kræves der ingen yderligere økonomisk forpligtelse for at spille hver dag indtil kampagnens afslutning.
 6. Hver dag i kampagneperioden vil du kunne låse op for en julekalenderdag og dermed afsløre et symbol på tombola.dk
 7. For at låse op for hver adventskalenderdag skal du søge i adventskalenderen efter den aktuelle dagsmarkør. Ved at klikke på den aktuelle dagsmarkør åbnes døren for den dag og afslører dagens symbol og dens værdi.
 8. Skulle du gå glip af dag 1 eller 2 (1. eller 2. december 2023) kan du stadig indhente og spille den dag/de dage du mangler indtil klokken 23:59:59 på dag 3 (3. december 2023)
 9. Efter dag 3 er slut, er indhentningsfunktionen ikke længere tilgængelig. Hvis du går glip af en dag efter dag 3, kan du ikke afsløre tidligere dage - kun den aktuelle dag. Efter dag 3 er afsluttet, må du kun afsløre maksimalt et symbol hver dag indtil kampagnens afslutning.
 10. Hver deltagende spiller er garanteret en præmie på mindst 50 kr. i bonuspenge, forudsat at du deltager i kampagnen hver dag uden undtagelse mellem den 1. og 24. december 2023. Du er kun garanteret en præmie, hvis du spiller hver eneste dag i kampagneperioden. Brug af indhentningsfunktionen på eller før dag 3 tilsidesætter ikke at have gået glip af mindst en dag; derfor, i dette scenarie, ville du ikke være garanteret en gevinst.
 11. I alt 250.000 kr. i rigtige penge vil blive vundet, samt et ubegrænset antal af præmier på 50 kr. i bonuspenge.
 12. Det er teoretisk muligt for en spiller at vinde mere end en præmie. Det er teoretisk muligt at vinde både en rigtig pengepræmie og en bonuspenge præmie.
 13. Enhver præmie, du vinder, krediteres til den relevante saldo - rigtige penge eller bonus - straks efter at dit 3. matchende symbol er afsløret og bekræftet via en vinder-meddelelse i spillet.
 14. Ingen præmier med rigtige penge har nogen vedlagte omsætningskrav.
 15. Ingen bonuspenge præmier kan udbetales med det samme. Gevinster fra spil med bonuspenge har dog ikke nogen vedlagte omsætningskrav.
 16. For at vinde en præmie skal du matche tre symboler af enhver slags. F.eks. for at vinde en præmie på 100 kr. i rigtige penge, skal du enten matche 3 sne kugler eller ellers 3 ens rensdyrsymboler:

Symboler

Præmie værdi 

Præmie type

Antal tilgængelige præmier

Strømpe eller snefnug

50 kr. 

Bonus penge 

Ubegrænset

Sne kugle eller rensdyr

100 kr. 

Rigtige penge 

500

Nissehue eller snemand

200 kr. 

Rigtige penge 

300 

Slæde eller sukkerstok

300 kr. 

Rigtige penge 

100 

Juletræ eller julekugle

500 kr. 

Rigtige penge 

60

Gave eller kristtjørn

1.000 kr. 

Rigtige penge 

40 

Krans eller stearinlys

5.000 kr. 

Rigtige penge 

Stjerne eller klokke

10.000 kr. 

Rigtige penge

2

 1. Det sidste symbol afsløres den 24. december 2023, og du vil ikke længere kunne vinde en præmie efter kl. 00:00:00 den 25. december 2023. Selve spillevinduet forbliver åben indtil kl. 23:59:59 d. 25. december med varme julehilsner fra alle hos tombola.
 2. I det usandsynlige tilfælde, at kampagnen ikke skulle fungere korrekt eller ikke køre som forventet på grund af tekniske problemer fra tombolas side, vil der blive gjort alt for at rette op på situationen så hurtigt som muligt.
 3. Tombola tager intet ansvar for eventuelle tekniske vanskeligheder, som spilleren måtte have, som forhindrer dem i at deltage.
 4. Skulle vi opdage, at en spiller har overtrådt disse kampagneregler ved at oprette mere end en konto for at deltage i kampagnen flere gange, lukker vi sådanne konti og annullerer enhver gevinst, der er knyttet til spil, der er spillet i strid med disse kampagnevilkår.
 5. Denne kampagne og enhver tvist eller krav, der opstår på grund af eller i forbindelse med den, skal styres af og fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Du accepterer uigenkaldeligt, at domstolene i Danmark har enekompetence til at bilægge enhver tvist eller krav, der opstår ud fra eller i forbindelse med denne kampagne.

Velkomstbonus

Hvad er bonuspenge? 

Bonuspenge er ekstra penge du kan spille for når du er løbet tør for rigtige penge. Altså vil de rigtige penge altid blive brugt først. 

Rigtige penge er penge du selv har indsat på din konto eller penge du har vundet. 

Du kan aldrig hæve bonuspengene de skal gennemspilles 1x før de konventeres til rigtige penge

Eksempel: Du indbetaler 100kr og får 100kr i bonus. Når du ikke har flere rigtige penge på din konto spiller du for dine 100kr bonus. Når du har gennemspillet din bonus 1 gang (1x), så er de tilgængelige som rigtige penge.

Bonuspenge bidrager ikke til præmiepuljen i eventuelt spil, der giver mulighed for at bruge bonuspenge. Spillere, der bruger bonuspenge kan stadig kvalificere sig til at vinde præmier, der vises på tavlen, herunder jackpot, når de spiller med bonuspenge. Bemærk venligst, at hvis du er den eneste spiller, der spiller et spil og bruger bonuspenge, er der muligvis ikke nogen tilgængelig spilpræmie at vinde. Dog kan du stadig vinde jackpotten i henhold til hvert spils sædvanlige regler, selv når du spiller med bonuspenge.

 • Spillere tilbydes en 100% bonus oven på deres første indbetaling op til maksimalt 500 kr. Den laveste første indbetaling er 100 kr. For eksempel vil en spiller, der indsætter 100 kr., modtage 100 kr. i bonuspenge fra tombola. En spiller, der indbetaler det maksimale beløb på 500 kr., modtager 500 kr. bonuspenge fra tombola.
 • Spillere kan indskyde mere end 500 kr., men bonuspenge vil kun blive anvendt til de første 500 kr.
 • Dine egne indbetalte penge vil blive brugt først, og indtil det hele er brugt, vil bonuspenge blive sat i spil.
 • Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye spillere, der foretager et depositum.
 • Dette tilbud uddeles kun på spillerens første indbetaling.
 • Spilleren skal acceptere bonussen mens de foretager første indbetaling.
 • Bonusfonde kan aldrig trækkes tilbage.
 • Enhver ubrugt bonus vil fortabes ved lukning af en konto.
 • Denne kampagne er begrænset til én pr. tombolakonto.
 • tombola forbeholder sig ret til at nægte ethvert tilbud til enhver spiller af en eller anden grund, eller at tilbagekalde et tilbud til enhver tid. Der vil ikke blive indgået nogen korrespondance.
 • Standard bonus vilkår og betingelser gælder.

Konkurrence gevinster i spil

Kampagne eller konkurrence spil er åbne for alle registrerede spillere på tombola.dk, og er i tråd med vilkår og regler, som angivet på tombola.dk

tombola forbeholder sig retten til at ændre eller annullere en kampagne til enhver tid.

I tilfælde af, at vi som led i en kampagne eller –konkurrence udbetaler til en konto, der er registreret i dit navn, forbeholder vi os ret til at tilbagebetale sådanne uudnyttede beløb i tilfælde af at du ikke har adgang til eller bruger den konto i en periode på seks måneder. Hvis en fysisk pris er tilgængelig, forbeholder tombola sig ret til at tilbyde en alternativ pris, af tilsvarende værdi (herunder en økonomisk modydelse).  

Konkurrencepræmier i spil og garanterede gevinster

 

I tilfælde af at en garanteret kampagnepræmie deles, vil hver spiller vinde en forholdsmæssig andel af den garanterede præmie, i forbindelse med deres andel. Enhver spiller, der gennemfører deres spil i det krævede antal opråb, modtager hele jackpot beløbet. Jackpots deles aldrig.

I det usandsynlige tilfælde, at et kampagne-spil skulle fejle eller ikke køre som antaget, på grund af problemer på tombolas side, vil enhver bestræbelse gøres for at rette op på situationen.

tombola påtager sig intet ansvar for eventuelle tekniske vanskeligheder, som spilleren måtte have, som forhindrer dem i at deltage.

Bonus

Bonuspenge krediteres til din tombola konto, og kan ikke trækkes tilbage. For et hvert væddemål indsættes midler fra spillerens kontantsaldo. Hvis der ikke er kontanter til rådighed, trækkes indsatsen fra deres bonusbalance. Derfor spilles bonusbalancen kun, hvis der ikke er nogen kontantsaldo. Du kan bruge bonus penge til at spille vores spil. Hvis din konto er suspenderet, modtager du ikke bonuspenge.

Chat Quiz Præmier

Chat Moderatorer (CMs) kører quizzer i løbet af dagen. Vær den første person til at svare på et spørgsmål efter CM'ernes regler, og CM vil belønne dig med 10 kr. CM'erens beslutning er endelig. Du kan vinde op til 20 kr. pr. dag i chat-spil. Når du når dette niveau, vises en stjerne (*) ved siden af dit brugernavn i chatvinduet. Hver 24-timers periode begynder klokken 4, og markeringen forsvinder derefter.

Betingelser og vilkår for konkurrencer på sociale medier

Følgende vilkår og betingelser gælder for konkurrencer, der er holdt på Facebook, hvor deltagere skal kommentere et indlæg for at deltage. Ved at deltage i en social mediekonkurrence accepterer deltagerne at være bundet af følgende vilkår og betingelser:

 1. Intet køb er nødvendigt for at deltage i en social medie konkurrence.
 2. Social medie konkurrencer er åbne for beboere fra DK i alderen 18 (18) og derover. Konkurrencen er dog specielt lukket for medarbejdere i tombola.
 3. Social medie konkurrencer er åbne for deltagere, der kommenterer på indlægget på den relevante sociale medietombolaside (Facebook) på den relevante dag og bekræfter deres tombola-brugernavn i kommentaren. Vinderen / vinderne vil blive valgt tilfældigt, medmindre andet er angivet, blandt kommentarerne på den dato, der er angivet i indlægget. Vinderen / vinderne vinder den pris, der er nævnt i indlægget den relevante dag.
 4. Tilmeldinger kan kun foretages via tombola-Facebook-siden, hvor den sociale medie konkurrence er vært. Deltagere skal kommentere på de sociale medie konkurrenceindlæg for at kunne deltage i social medie konkurrencer.
 5. Kun en deltagelse er tilladt per person i en enkelt social medie konkurrence, medmindre andet er angivet. Flere deltagelser, deltagelser efter slutdatoen, ufuldstændige, stødende og uanstændige deltagelser accepteres ikke og kan slettes.
 6. Der kan kun tildeles én præmie per husstand per social medie konkurrence.
 7. Vinderne trækkes dagen efter, at hver sociale medie konkurrence er blevet offentliggjort online, medmindre andet er angivet.
 8. Vindernes navne gøres tilgængelige på den relevante sociale medie side dagen efter, at den sociale medie konkurrence er afsluttet.
 9. Vinderne skal gøre krav på deres præmie inden for 30 dage efter, at de er annonceret som vinderen.
 10. Det er vindernes ansvar at kontrollere, om de vinder en social medie konkurrence.
 11. Ved at deltage i en social medie konkurrence tillader du tombola at kontakte dig på Facebook eller via den e-mailadresse, du har registreret på din tombolakonto.
 12. Præmien kan ændres eller varieres efter tombolas eget skøn og erstattes med en erstatning af samme kontante værdi, som efter tombolas opfattelse er et passende alternativ.
 13. Der er ikke noget kontant alternativ, og prisen kan ikke forhandles, overdrages eller returneres.
 14. Vinderne accepterer ikke at sælge, tilbyde at sælge eller bruge prisen til kommercielle eller salgsfremmende formål (inklusiv at opslå eller sælge prisen på et internetauktionssted).
 15. I det maksimale omfang loven tillader, er tombola og dens beslægtede enheder ikke ansvarlige for krav eller handlinger af nogen art for skader eller tab på personer eller ejendom, der kan opretholdes i forbindelse med modtagelse, ejerskab og / eller brug af prisen.
 16. Deltagere kan kun deltage i sociale medie konkurrencer på Facebook ved hjælp af en tombolakonto i deres eget navn. Præmier tildeles ikke, hvis deltagerens navn på den sociale medie side og navnet på tombolakontoen ikke stemmer overens.
 17. Konti, der er deaktiveret, sat til afkøling eller selvudelukket, er ikke berettiget til at deltage i sociale medie konkurrencer. Konti, hvis status er ændret til deaktiveret, afkøling eller selvudelukket, efter at konkurrencen er afsluttet, men før præmien er sendt ud, er ikke berettiget til at modtage en præmie.
 18. tombola og du anerkender, at sociale medie konkurrencer på ingen måde er sponsoreret, godkendt eller administreret af eller forbundet med Facebook.
 19. Arrangøren forbeholder sig ret til at annullere, ændre, opsige eller midlertidigt suspendere konkurrencen på sociale medier i tilfælde af omstændigheder uden for promotorens rimelige kontrol.
 20. Dine lovbestemte rettigheder påvirkes ikke.
 21. Alle tilmeldingsinstruktioner er en del af disse vilkår og betingelser.

 

OK
Aflyse