Kampagneregler

Nye Spillere

Velkomstbonus

Hvad er bonuspenge? 

Bonuspenge er ekstra penge du kan spille for når du er løbet tør for rigtige penge. Altså vil de rigtige penge altid blive brugt først. 

Rigtige penge er penge du selv har indsat på din konto eller penge du har vundet. 

Du kan aldrig hæve bonuspengene de skal gennemspilles 1x før de konventeres til rigtige penge

Eksempel: Du indbetaler 100kr og får 100kr i bonus. Når du ikke har flere rigtige penge på din konto spiller du for dine 100kr bonus. Når du har gennemspillet din bonus 1 gang (1x), så er de tilgængelige som rigtige penge.

Bonuspenge bidrager ikke til præmiepuljen i eventuelt spil, der giver mulighed for at bruge bonuspenge. Spillere, der bruger bonuspenge kan stadig kvalificere sig til at vinde præmier, der vises på tavlen, herunder jackpot, når de spiller med bonuspenge. Bemærk venligst, at hvis du er den eneste spiller, der spiller et spil og bruger bonuspenge, er der muligvis ikke nogen tilgængelig spilpræmie at vinde. Dog kan du stadig vinde jackpotten i henhold til hvert spils sædvanlige regler, selv når du spiller med bonuspenge.

 • Spillere tilbydes en 100% bonus oven på deres første indbetaling op til maksimalt 500 kr. Den laveste første indbetaling er 100 kr. For eksempel vil en spiller, der indsætter 100 kr., modtage 100 kr. i bonuspenge fra tombola. En spiller, der indbetaler det maksimale beløb på 500 kr., modtager 500 kr. bonuspenge fra tombola.
 • Spillere kan indskyde mere end 500 kr., men bonuspenge vil kun blive anvendt til de første 500 kr.
 • Dine egne indbetalte penge vil blive brugt først, og indtil det hele er brugt, vil bonuspenge blive sat i spil.
 • Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye spillere, der foretager et depositum.
 • Dette tilbud uddeles kun på spillerens første indbetaling.
 • Spilleren skal acceptere bonussen mens de foretager første indbetaling.
 • Bonusfonde kan aldrig trækkes tilbage.
 • Enhver ubrugt bonus vil fortabes ved lukning af en konto.
 • Denne kampagne er begrænset til én pr. tombolakonto.
 • tombola forbeholder sig ret til at nægte ethvert tilbud til enhver spiller af en eller anden grund, eller at tilbagekalde et tilbud til enhver tid. Der vil ikke blive indgået nogen korrespondance.
 • Standard bonus vilkår og betingelser gælder.

Konkurrence gevinster i spil

Kampagne eller konkurrence spil er åbne for alle registrerede spillere på tombola.dk, og er i tråd med vilkår og regler, som angivet på tombola.dk

tombola forbeholder sig retten til at ændre eller annullere en kampagne til enhver tid.

I tilfælde af, at vi som led i en kampagne eller –konkurrence udbetaler til en konto, der er registreret i dit navn, forbeholder vi os ret til at tilbagebetale sådanne uudnyttede beløb i tilfælde af at du ikke har adgang til eller bruger den konto i en periode på seks måneder. Hvis en fysisk pris er tilgængelig, forbeholder tombola sig ret til at tilbyde en alternativ pris, af tilsvarende værdi (herunder en økonomisk modydelse).  

Konkurrencepræmier i spil og garanterede gevinster

 

I tilfælde af at en garanteret kampagnepræmie deles, vil hver spiller vinde en forholdsmæssig andel af den garanterede præmie, i forbindelse med deres andel. Enhver spiller, der gennemfører deres spil i det krævede antal opråb, modtager hele jackpot beløbet. Jackpots deles aldrig.

I det usandsynlige tilfælde, at et kampagne-spil skulle fejle eller ikke køre som antaget, på grund af problemer på tombolas side, vil enhver bestræbelse gøres for at rette op på situationen.

tombola påtager sig intet ansvar for eventuelle tekniske vanskeligheder, som spilleren måtte have, som forhindrer dem i at deltage.

Bonus

Bonuspenge krediteres til din tombola konto, og kan ikke trækkes tilbage. For et hvert væddemål indsættes midler fra spillerens kontantsaldo. Hvis der ikke er kontanter til rådighed, trækkes indsatsen fra deres bonusbalance. Derfor spilles bonusbalancen kun, hvis der ikke er nogen kontantsaldo. Du kan bruge bonus penge til at spille vores spil. Hvis din konto er suspenderet, modtager du ikke bonuspenge.

Chat Quiz Præmier

Chat Moderatorer (CMs) kører quizzer i løbet af dagen. Vær den første person til at svare på et spørgsmål efter CM'ernes regler, og CM vil belønne dig med 10 kr. CM'erens beslutning er endelig. Du kan vinde op til 20 kr. pr. dag i chat-spil. Når du når dette niveau, vises en stjerne (*) ved siden af dit brugernavn i chatvinduet. Hver 24-timers periode begynder klokken 4, og markeringen forsvinder derefter.

Betingelser og vilkår for konkurrencer på sociale medier

Følgende vilkår og betingelser gælder for konkurrencer, der er holdt på Facebook, hvor deltagere skal kommentere et indlæg for at deltage. Ved at deltage i en social mediekonkurrence accepterer deltagerne at være bundet af følgende vilkår og betingelser:

 1. Intet køb er nødvendigt for at deltage i en social medie konkurrence.
 2. Social medie konkurrencer er åbne for beboere fra DK i alderen 18 (18) og derover. Konkurrencen er dog specielt lukket for medarbejdere i tombola.
 3. Social medie konkurrencer er åbne for deltagere, der kommenterer på indlægget på den relevante sociale medietombolaside (Facebook) på den relevante dag og bekræfter deres tombola-brugernavn i kommentaren. Vinderen / vinderne vil blive valgt tilfældigt, medmindre andet er angivet, blandt kommentarerne på den dato, der er angivet i indlægget. Vinderen / vinderne vinder den pris, der er nævnt i indlægget den relevante dag.
 4. Tilmeldinger kan kun foretages via tombola-Facebook-siden, hvor den sociale medie konkurrence er vært. Deltagere skal kommentere på de sociale medie konkurrenceindlæg for at kunne deltage i social medie konkurrencer.
 5. Kun en deltagelse er tilladt per person i en enkelt social medie konkurrence, medmindre andet er angivet. Flere deltagelser, deltagelser efter slutdatoen, ufuldstændige, stødende og uanstændige deltagelser accepteres ikke og kan slettes.
 6. Der kan kun tildeles én præmie per husstand per social medie konkurrence.
 7. Vinderne trækkes dagen efter, at hver sociale medie konkurrence er blevet offentliggjort online, medmindre andet er angivet.
 8. Vindernes navne gøres tilgængelige på den relevante sociale medie side dagen efter, at den sociale medie konkurrence er afsluttet.
 9. Vinderne skal gøre krav på deres præmie inden for 30 dage efter, at de er annonceret som vinderen.
 10. Det er vindernes ansvar at kontrollere, om de vinder en social medie konkurrence.
 11. Ved at deltage i en social medie konkurrence tillader du tombola at kontakte dig på Facebook eller via den e-mailadresse, du har registreret på din tombolakonto.
 12. Præmien kan ændres eller varieres efter tombolas eget skøn og erstattes med en erstatning af samme kontante værdi, som efter tombolas opfattelse er et passende alternativ.
 13. Der er ikke noget kontant alternativ, og prisen kan ikke forhandles, overdrages eller returneres.
 14. Vinderne accepterer ikke at sælge, tilbyde at sælge eller bruge prisen til kommercielle eller salgsfremmende formål (inklusiv at opslå eller sælge prisen på et internetauktionssted).
 15. I det maksimale omfang loven tillader, er tombola og dens beslægtede enheder ikke ansvarlige for krav eller handlinger af nogen art for skader eller tab på personer eller ejendom, der kan opretholdes i forbindelse med modtagelse, ejerskab og / eller brug af prisen.
 16. Deltagere kan kun deltage i sociale medie konkurrencer på Facebook ved hjælp af en tombolakonto i deres eget navn. Præmier tildeles ikke, hvis deltagerens navn på den sociale medie side og navnet på tombolakontoen ikke stemmer overens.
 17. Konti, der er deaktiveret, sat til afkøling eller selvudelukket, er ikke berettiget til at deltage i sociale medie konkurrencer. Konti, hvis status er ændret til deaktiveret, afkøling eller selvudelukket, efter at konkurrencen er afsluttet, men før præmien er sendt ud, er ikke berettiget til at modtage en præmie.
 18. tombola og du anerkender, at sociale medie konkurrencer på ingen måde er sponsoreret, godkendt eller administreret af eller forbundet med Facebook.
 19. Arrangøren forbeholder sig ret til at annullere, ændre, opsige eller midlertidigt suspendere konkurrencen på sociale medier i tilfælde af omstændigheder uden for promotorens rimelige kontrol.
 20. Dine lovbestemte rettigheder påvirkes ikke.
 21. Alle tilmeldingsinstruktioner er en del af disse vilkår og betingelser.

 

OK
Aflyse