Kampagner

Her kan du altid se, hvilke kampagner vi har hos tombola lige nu.

VELKOMMEN MARTS - MARTS

Så har vi endelig rundet enden på vinteren og starter på foråret! Så den 1. marts byder vi både marts og foråret velkommen en time, fra kl. 11.00 til 12.00 med 1.000 kr. garanteret på Fuld Plade i alle spil. Så sving endelig forbi og nyd årstiderne-skifte sammen med os andre i chatten.

HYGGETIMEN - MARTS

Hyggetimen er tilbage! Som sædvanlig er det mandag aften, du skal sætte kaffe over og spille med fra kl. 20.00 til 21.00. Der er nemlig en garanteret Fuld Plade gevinst på 1.500 kr. i samtlige spil i den time. Så start ugen med god omgang bingo-hygge sammen med os.

FORMIDDAGSKAFFEN - MARTS

Tirsdag formiddag er ensbetydende med en god sludder over en god kop kaffe og ekstra høje Fuld Plade gevinster i bingo90. Vi sætter Formiddagskaffen over og hygger alle tirsdage i marts fra kl. 11.00 til 12.00 med 1.000 kr. garanteret Fuld Plade gevinst i alle spil.

LILLE FREDAG - MARTS

Weekenden er lige om hjørnet. Men vi synes også, at torsdagen er værd at fejre. Du er derfor inviteret med til Lille Fredag hver torsdag i marts fra kl. 19.00 til 20.00. Her vil der der være en garanteret Fuld Plade gevinst på 1.000 kr. i alle spil.

ENDELIG FREDAG - MARTS

Og så blev det Endelig Fredag! For at du kan blive helt klar til weekenden, sætter vi Fuld Plade gevinsten på til 1.500 kr. i alle spil mellem kl. 20.00 og 21.00 alle fredage i marts. Uanset om du er mest til kaffe og wienerbrød eller sprut og cerutter, så kom med og sæt gang i fredag aften sammen med os!

MUSIKAFTEN - MARTS

Musik kan få os til at mindes, blive glade, slappe af eller komme i festhumør! Så vi vil lørdag d. 6. marts fejre musikken med 4 tilfældige spil imellem kl. 20.00 og 22.00 hvor vi skruer Fuld Plade op til hele 2.000 kr. Så kom endelig ind og nørd lidt musik i chatten - og måske CM’erne er klar på lidt fællessang.

SOMMERTID - MARTS

Så er det blevet tid til at få hentet havemøblerne frem og gjort dem klar til at det gode vejr kommer. Vi fejrer Sommertid d. 28. marts med en hel time, hvor vi garantere Fuld Plade på 1.000 kr. i alle spil fra kl. 11.00 til 12.00! Så tag endelig bingo90 og chatten med udenfor og sæt dig til rette, hvis vejret er til det.

Salgsfremmende betingelser og vilkår gælder. Klik her for at se.

OK
Aflyse