Om os

I over 50 år har bingo været vores passion, og vi mener det er grunden til, at vi i dag er markedsledende i de lande, hvor vi opererer – f.eks. England, Italien og Spanien.

Vi er licenseret, kontrolleret og reguleret af den danske Spillemyndighed (Regulation and Inspection of Games), hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores spil i Danmark fra vores servere, der er at finde i et sikkert miljø.

Vi ønsker at give dig en unik og sjov oplevelse, så vi hele tiden fornyer vores rum – med moderatorerne, med forskellige kampagner m.v.

Hvis du vil vide mere om tombola, om webstedet eller blot har forslag til, hvordan vi forbedrer vores spil, så kontakt os via telefon, live chat eller e-mail. Vi hjælper dig med glæde.

hvem

Vi er en passioneret flok, og vil have dig til at have det lige så sjovt som vi har. Vi bygger alt i tombola HQ, så vi kan fokusere på at gøre hvad der er helt rigtigt for vores fællesskab af spillere. Det er derfor, en masse af vores spil er unikke for os!

hvad

Vi stræber efter at være det bedste spilsite i verden, hvor det ikke er nødvendigt for spillerne at bruge for mange penge, samtidig med at vi har det sjovt og spiller ansvarligt.

Det er også derfor, vores spil har chatrum, hvor du bare kan logge på og møde andre spillere, og selv få en snak med vores chatmoderatorer.

fordi

Vi elsker det, vi laver, og derfor er vores mål, at hvert øjeblik, du tilbringer hos os er sjovt, underholdende og sikkert.

hvor

Både vores chat-moderatorer (CM'er) og kundeservice arbejder fra vores England, men har alle dansk som modersmål.

OK
Aflyse